Arrangementer

Skytterlinken Veterancup 2023

Informasjon om arrangementet, statuttene for 2023, innbetaling av deltakeravgift og mye mer finnes i dokumentet nedenfor. Terminlisten finnes under fliken Terminliste 2023.

Terminlisten – finnes også under fliken Terminliste 2023

Skytterlinken Veterancup 2022

Alle deltakere må betale en deltakeravgift på kr. 100 for hver øvelse (liggende og match) innen 1.juli, eventuelt før første tellende stevne om dette er senere. Betalingen foretas direkte til NRVs konto 6580.35.52570 (Hans Kr. Jensrud)

NM Løvenskioldbanen 2022

Påmeldingsfristen er 13.juni og gjøres individuelt ved bruk av app.skyting.no og for lagskyting sendes eget skjema på epost. Se mer detaljert informasjon om påmelding. Her er hjemmesiden til arrangementet NM Bane 2022 som går i perioden 27.juni til 3.juli. Veteranklassene skyter 300m fredag 1.juli, 50m liggende lørdag 2.juli og 50m match-øvelser søndag 3.juli. Mer info oppdateres her Tidsskjema og Startlister

Nordisk 2022

Arrangementets hjemmeside, startlister mv.

Her http://www.suomenveteraaniampujat.fi/php/index.php finner du startlister og annen nyttig informasjon.

Her er deltakeroversikten (kun skyttere og øvelser)

Om arrangementet

Frist for påmelding og betaling er 27.mai kl 23.59. Påmelding sendes til styret@norskerifleveteraner.com enten individuelt eller samlet for klubb, lag eller en gruppe ved bruk av påmeldingsskjemaet som finnes nedenfor. De opplysningene som er nødvendige er kun en komplett rad for hver skytter. Antall voksne deltakere på banketten angis på samme rad. Bruk egen rad for antall barn som skal delta. Pris – se neste avsnitt. Vennligst bruk tall i matrisen. Andre tegn, som for eksempel «x», fungerer dårlig i summeringene, men vi fikser det også.

Påmeldingsavgiften er kr. 350 pr. øvelse og det samme for banketten (barn under 12 år 50%). Beløpet dekker påmeldingsavgift til lagskytingen og eventuelle felleskostnader forbundet med arrangementet. Beløpet innbetales til NRVs konto 6580.35.52570 (til Hans Kr. Jensrud).

Så snart påmelding og betaling er registrert og i orden blir det sendt en bekreftelse til avsender av påmeldingen. Alle påmeldte får en kopi av deltakerlisten lørdag 28.5 for en siste kontroll av at alt er i orden. Eventuelle spørsmål kan stilles til styret@norskerifleveteraner.com. Denne siden oppdateres med svar som kan ha felles interesse. Reise, opphold mv. avtales deltakerne imellom.

Skytterlinken Veterancup 2021

Skytterlinken Veterancup avgjøres ved en årlig finaleskyting hvor de ti beste i hver klasse i 60 skudd liggende kan delta. Kvalifisering skjer ved deltakelse i approberte stevner som er fastsatt av Norske Rifleveteraner. Beste skytter i hvert stevne får 7 poeng, nest beste 6 poeng osv. Plassering i NM teller dobbelt.

På finaledagen skytes det klassevis i rekkefølge V45, V55, V65 og V73 en innledende skyting på 60 skudd liggende heltall og påfølgende finale med eliminering for de åtte beste. De tre beste i hver årsklasse får Skytterlinkens medaljer. I tillegg premieres de tre beste i hver klasse i innledende skyting.

Finaledagen avsluttes med en superfinale med de to beste fra hver klasse pluss de fire med beste resultater fra innledende skyting uansett klasse. De beste i superfinalen premieres med ammunisjon (1500, 1000 og 500 skudd).

I liggende finalen skytes først 2 x 5skudd. Hver serie på 3 min. Deretter skytes enkeltskudd på 30 sek. En skytter elimineres etter annet hvert enkeltskudd. Totalt skytes 24 skudd.

Styret kan om det er hensiktsmessig tilpasse rekkefølge på skytingene, programmet og premiering ut ifra deltakelse eller andre praktiske omstendigheter.